TD COOPERATIONS

TD Cooperations startades 2016 och drivs av mig, jag heter Anton Aggeklint och kommer från en projektledning/produktionslednings-roll hos ett större produktionsbolag etablerat i Stockholm. Jag producerar i huvudsak film i marknadsföringssyfte, men jag jobbar även med sponsring inom svensk boxning. Just nu kan ni se att filmerna som ligger uppe på sidan är uteslutande boxningsrelaterade. I Sverige så har vi många duktiga boxare som inte får den uppmärksamhet de förtjänar, det vill jag ändra på.

 

Utöver mitt, till större del ideella arbete inom svensk boxning så arbetar jag även med vanliga företag, stora som små, som vill nå ut med sitt varumärke & sin verksamhet

med hjälp av rörlig bild. Jag jobbar som oftast ensam när det kommer till planering, filmning, regi & redigering men när det är större filmprojekt så har jag ett brett nätverk som består av kreativa och kompetenta underleverantörer inom animering, 3D animering, copywriting m.m.

 

 

Funderar ni på att göra film eller är ni nyfikna på hur jag kan hjälpa er? Skicka ett mejl och beskriv ditt önskemål eller slå en signal så ser vi vad vi kan åstadkomma. Kontaktuppgifter finner ni nedan.

 

 

KONTAKT

(+46)76-42 30 138

© Copyright 2017. All Rights Reserved.